Uw Slager Veerbeek

Uw Slager Veerbeek

Uw slager Veerbeek.

Uw slager veerbeek  is een vol ambachtelijk bedrijf van Iwan en Annuska Veerbeek waar persoonlijk contact en kwaliteit voorop staan!

Naast ons uitgebreide maaltijden en vleesassortiment in onze winkel vind je in onze winkel en op de website de lekkerste hapjes schalen en diverse gourmet- en barbecuepakketten. Vanaf 50,- kunnen we het zelfs in Emmen bezorgen! Neem gerust een kijkje op de website om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Meat & Meals; dagverse maaltijden uit de keuken van onze slagerij!

In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in drie stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

Maaltijd in drie stappenMeat & Meals  maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In drie gemakkelijke stappen kiest u een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans of Oosters) en combineert u de bijbehorende gerechten.

Wil je goed vlees, vers gekookte maaltijden , ambachtelijke vers gesneden vleeswaren en heerlijke grillproducten? Kom eens langs bij ons in de winkel.

Iwan & Annuska Veerbeek

uw slager vb

Openingstijden

Maandag 8.30 tot 18.00
Dinsdag 8.30 tot 18.00
Woensdag 8.30 tot 18.00
Donderdag 8.30 tot 20.00
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.00 tot 17.00
Zondag Gesloten
Koopavond Ja
Openingstijden kunnen afwijken met feestdagen